alt text
احسان شریعتی
فیلسوف ایرانی

همین حالا با من تماس بگیرید



شبکه‌های اجتماعی

بستن


پیام‌های ارسالی

1 2 3 4 5  ... 

25 تیر 1402

انتشار كتاب «سنجش پيامدهای هستی‌شناسی هايدگر» نوشته احسان شريعتی

فرديد به روايت شريعتي

🖋محسن آزموده

خوشبختانه بعد از سال‌ها انتظار، بالاخره رساله دكتراي احسان شريعتي، با ترجمه امير رضايي و با عنوان كتاب «سنجش پيامدهاي هستي‌شناسي هايدگر: نقد خوانش احمد فرديد» توسط نشر ني منتشر شده است. البته پيش‌تر هم خبر انتشار آن با ترجمه همين مترجم و با عنوان «فلسفه هايدگر و قرائت ايراني آن» (نشر گام نو، 1390) منتشر شده بود. احسان شريعتي از اين رساله در 2007 ميلادي (1386 خورشيدي) در رشته فلسفه دانشگاه سوربن پاريس دفاع كرده است. او دانش‌آموخته فلسفه و نخستين فرزند دكتر علي شريعتي، روشنفكر نام آشنا و بحث برانگيز ايراني است. جمع همين دو صفت براي آشنايان به انديشه‌هاي علي شريعتي، در فرزند او خود مناقشه‌آفرين است، چرا كه مي‌دانند علي شريعتي در تعبيري مشهور و جنجالي، فيلسوفان را چگونه خطاب كرده است، اگرچه احسان و ساير طرفداران ديدگاه علي شريعتي، بارها كوشيده‌اند آن تعبير را به نحوي از انحاء توجيه كنند.

انتشار كتاب «سنجش پيامدهای هستی‌شناسی هايدگر» نوشته احسان شريعتی جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
6 تیر 1402

و اما آموزهٔ او چه بود؟

در 46مین سالیادِ «ش.م.ع.»
 
امسال بار دیگر به‌دلیل شرایط ویژهٔ کشور مراسم مرسوم سالیاد دکتر شریعتی از سوی بنیاد وخانواده به‌شکل رسمی در مرکز برگزار نشد. به دعوت علاقه‌مندان آن معلم مردم اما در روستای مزینان، خاستگاه خانوادگی وی و نیز از سوی فرهنگیان در شهر سبزوار نشست‌هایی برگزار شد و قرار بود بنده سخن بگویم. مقامات امنیتی محل لیکن ناگهان پیش از مراسم اطلاع دادند که دستورالعمل آمده که فلانی نمی‌تواند سخن بگوید. در نتیجه در هنگام تشکر از حضور مردم در این نشست با اشاره به همین محدودیت عرض کردم که بیان را شاید بتوان ممنوع ساخت اما اندیشیدن را مگر می‌توان؟ ادامهٔ بزرگداشت و گفتگو سپس در نشست‌های محدودتر و خانگی با فرهنگیان سبزوار ادامه یافت.

و اما آموزهٔ او چه بود؟ جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
31 اردیبهشت 1402

پیام تسلیت جمعی از فعالان مدنی به مناسبت درگذشت هنرمند فقید حسین زمان

به‌نام هستی‌بخش 

حسین زمان هنرمندِ همراه روزهای تلخ و شیرین مردم ، پس از تحمل بیماریِ سخت، به دیار باقی شتافت. «آیین همدری »را در میان دوستدارانش برد و «قصه نگفته» را برجای گذاشت و سرانجام با طنین صدای گیرایش، «خیابان» را به جوانانِ معترضِ جان ‌بر کف، هدیه داد. 
 
او هم هنرمندی کرد، هم در عرصه سیاست خوش درخشید و هم تدریس را برگزید. اما چه باک که ممنوعیت‌های هنری و حضور در دانشگاه او را خانه نشین کرد، زیرا که او به نیکی، جبهه مردم را برگزید و با پذیرش همه هزینه‌ها به استقلال و آزادی عمل خود احترام‌ گذاشت و حاضر به «سفارشی و فرمایشی کار کردن» نشد.

پیام تسلیت جمعی از فعالان مدنی به مناسبت درگذشت هنرمند فقید حسین زمان جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب

1 2 3 4 5  ...