alt text
احسان شریعتی
فیلسوف ایرانی

همین حالا با من تماس بگیرید



شبکه‌های اجتماعی

بستن


پیام‌های ارسالی


26 آبان 1400

پاسخگو باشید

بیانیه اعتراض جمعی از فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حقوق بشر به تداوم بازداشت آقایان  آرش کیخسروی، مهدی محمودیان و مصطفی نیلی و ضرورت آزادی فوری آنان

به نام خدا

اواخر زمستان 98 و پس از دو ماه انکار، سرانجام از سوی مقامهای رسمی اعلام شد ویروسی به نام کرونا، جغرافیای ایرانمان را در بر گرفته و اینک که نزدیک به دو سال از آن زمان می‌گذرد، هم‌چون حمله‌ای نظامی و تمام عیار به سراغ گوشه گوشه‌ی این وطن درد کشیده آمده و تک تک ساکنان آن را به نوعی درگیر و دردمند و سوگوار کرده است.

در این بیش از 20 ماه، مردم این سرزمین دچار مصائبی شدند که نه تنها حقشان نبود بلکه می‌شد با مدیریتی کارآمد از فراگیری و ماندگاری این ویروس مرگبار جلوگیری به‌عمل آورد. امّا کاستی‌های فراوان و قصور مسئولان ذی‌ربط نه تنها درد را کم نکرد بلکه باعث شکل‌گیری چندین موج گسترده نیز شد. در این نبرد نابرابر، نه فقط بسیاری از مردم سوگوار، بیکار و حتی بی‌خانمان شدند که کشور داغدار بسیاری از چهره‌ها و مفاخر بی‌نظیرش نیز شد و تعداد پر شماری از کادر زحمتکش درمان در راه حفظ جان مردم به شهادت رسیدند.

جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
20 آبان 1400

فاطمی، شاهدِ (گواهی‌بخشِ) دیپلماسی نهضت‌ملی

اعدام دکتر حسین فاطمی، مسئول دیپلماسی خارجی دولت منتخب و مردمی دکترمصدق، و «نخستین پیشنهاددهندهٔ طرح ملی‌شدن صنعت نفت» (به‌تصریح  رهبری نهضت)، رُخدادی بس تأثربرانگیز و مؤثر در تاریخ معاصر ایران به‌شمار می‌آید، از دو جنبه: نخست، در سطح بین المللی، این اقدام رژیم کودتا، نقاب از چهرهٔ فریبکارانهٔ سیاست خارجهٔ دولت‌های انگلیس و امریکا برگرفت و جهان‌خواری عریان استعمارگران را به نمایش گذارد، و به‌عبارتی‌دیگر درجهٔ پای‌بندی این قدرت‌ها به حقوق بین‌الملل و حرمت موازین دموکراسی و حقوق بشر و شهروندان را عیان ساخت ؛ و از دیگر سو، در صحنهٔ داخلی، به نُماد ملی‌گرایی مردمی بدل شد، و خط سرخ جداکنندهٔ مرزهای استقلال و وابستگی، مقاومت و سازش (یا فرار شماری از «همرهان سست‌عناصر»)،  و نشانی از آغازِ دورانِ مبارزات قهرآمیز بعدی در کشور ما بود.

جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
15 آبان 1400

از احتضار اصلاح‌طلبی مصلحت‌گرا تا تولد اصلاح‌گری اساسی

مصاحبه با پایگاه خبری جماران

• در ماه‌های اخیر شاهد یکدست شدن قوای سه‌گانه و به‌طور کلی یکپارچگی قدرت در ایران بودیم. چه تحلیلی می‌توان از شرایط کشور داشت؟ دو انتخابات مجلس سال 98 و انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر از نظر کیفی متفاوت بودند چرا که به‌شکل رسمی مشخص شد که اقلیت فعال در غیاب اکثریت در بدنهٔ انتخاباتی در رأی‌گیری شرکت می‌کند و نمایندگانش به مجلس و دولت راه می‌یابند. به بیان دیگر اگر اکثریت جامعه در انتخابات حضور پیدا می کرد، آمار مشارکت باید به بالای 50 درصد می‌رسید. بنابراین هنگامی‌که میزان مشارکت زیر این مقدار باشد، اقلیتی منسجم به قدرت می‌رسند که متعاقبش البته نقاط قوت و ضعفی برای نظام ایجاد می‌شود.

از احتضار اصلاح‌طلبی مصلحت‌گرا تا تولد اصلاح‌گری اساسی جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب

... 36 37 38 39 40  ...