alt text
احسان شریعتی
فیلسوف ایرانی

همین حالا با من تماس بگیرید



شبکه‌های اجتماعی

بستن


پیام‌های ارسالی

... 6 7 8 9 10  ... 

9 فروردین 1402

تسلیت بیش از 850 تن از فعالان سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی به مهندس موسوی

کل من علیها فان

عزیز مظلوم و محصورمان جناب آقای مهندس میرحسین موسوی
 
غارت زمانه گنج وجود  عزیزان را از  ما می ستاند و چه دردناک است این مصیبت‌ها زمانی که دست جور فرصت را برای عزاداری تنگ می‌کند. 

درگذشت برادر عزیزتان مرحوم میرعبدالله موسوی  را به جنابعالی و خاندان محترم تسلیت می‌گوییم و از پیشگاه ایزد منان برای روح آن مرحوم فتوح و شادی آرزو می‌کنیم.

تسلیت بیش از ۸۵۰ تن از فعالان سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی به مهندس موسوی جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
6 فروردین 1402

پیامِ نوروز؟

🔸» زندگی در صدف خویش گُهر ساختن است ...
... از همین خاک، جهانِ دگری ساختن است «

📌اقبال‌لاهوری

نوروز، این نمادِ باستانیِ باور به نوآفرینی از راه ‌رسیده است. زمانِ فرخنده‌ی نوزایی طبیعت و تولدِ امیدی تازه به فرارسیدن سالی بهتر در جهانی دگرسان. امر نو، بازگشت به گذشته و بازگشتِ گذشته نیست. چه «نو»، «گسست» با گذشته است. امر نو اما گذشته را از سرمی‌گیرد و با این «ازسرگیریِ» است که از او می‌گسلد. امر نو اگر ریشه در ‌گذشته‌ای نداشت، نو به ‌شمار نمی‌آمد و نیز نو نمی‌شد اگر از گذشته‌ی خود نمی‌گذشت. معنای «بازگشتِ» جاودان در گردش‌ ادواری جهان، از چرخشِ ذره‌ها تا جنبشِ کهکشان‌ها، «برگشتِ» بی‌تغییر و تکراری و یکنواختِ «همان»(امرِ کهن) نیست، چرا که «همو»
(جانِ جهان) در حرکتِ طبیعت، هر روز، دست‌اندرکارِ آفرینشی نو است.

ایرانیان در عصر باستان توانستند با برقراری نظام «شاهنشاهی»(هخامنشی)، نخستین شکل دولت و امپراطوری را تأسیس کنند که وحدتی دربرگیرنده‌ی کثرت قومی و فرهنگی بود. این اتحاد اما نمی‌توانست در تاریخ عدالت («اَشَه»)، به‌معنای مساوات همگانی شهروندان در برابر قانون، را عاری از امتیازات و تبعیض‌های سه‌گانه‌ی استبدادی، استثماری و استحماری، تحقق بخشد و از اینرو، در برابر تهاجم بیرونی درهم‌شکست.


 

پیامِ نوروز؟ جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب
14 اسفند 1401

بیانیه‌ی فعّالان، سیاسی در محکومیت جریان مسموم سازی مدارس دختران ایران

به نام هستی‌بخش

بیانیه‌ی 420 فعّال مدنی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در محکومیت جریان مسموم سازی مدارس دختران ایران

مسموم نمودن مدارس دخترانه و در موارد کمتری مدارس پسرانه در کنار انواع آسیب‌ها و فشارهای اجتماعی ناشی از ناکارآمدی و سوءمدیریت، جامعه ما را به‌سوی بحران‌ جدیدی از نگرانی و بی‌اعتمادی هم‌تراز با بحران‌های سیاسی و اقتصادی سوق داده‌است.

این بحران‌ها به طور خاص برای زنان و دختران‌مان‌، مضاعف است و همچون رویدادهای پیاپی و مخوفی نظیر اسیدپاشی و شلیک گلوله‌های ساچمه‌ای به دختران، قتل‌های زنان و ..، موجب بی‌اعتمادی و خشم بیشتر شده‌است. این بار مسمومیت دختران دانش‌آموز از قم آغاز و به صورت زنجیره‌ای در قریب 90 مدرسه و 15 شهر و بیش از 11 استان تکرار شده است. این مسمومیت‌ها آسیب‌های جدی بر جسم و روان دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان وارد ساخته و به نگرانی ملّی تبدیل شده‌است.

بیانیه‌ی فعّالان، سیاسی در محکومیت جریان مسموم سازی مدارس دختران ایران جهت ثبت نظر و مشاهد کامل مطلب به قسمت ادامه مطلب مراجعه نمایید..


ادامه مطلب

... 6 7 8 9 10  ...